Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Σύλλογος Σοφαδιτών Αθήνας με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Σύλλογος Σοφαδιτών Αθήνας με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Ο Σύλλογος Σοφαδιτών Αθήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έπειτα από ενέργειες του Πρόεδρου ΠΑΣΠΑΛΑΡΗ Αθανασίου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου, υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για όλα τα παιδιά του Δήμου Σοφάδων!

Ειδικότερα, αποφασίστηκε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ να είναι χορηγός εκπαίδευσης του Συλλόγου μας. Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας θα ισχύουν τα ακόλουθα:
• Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα παρέχει στα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους ειδική έκπτωση στα δίδακτρα που θα ανέρχεται από 20% έως 50% σε περίπτωση φοίτησής τους σε οποιαδήποτε ειδικότητα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
• Τα μέλη του Συλλόγου και οι οικογένειές τους, θα έχουν προτεραιότητα στην παρακολούθηση και των 140 δωρεάν σεμιναρίων του Education Festival, που διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ κάθε χρόνο κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάϊο και Ιούνιο.
• Τα μέλη του Συλλόγου και οι οικογένειές τους θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν κατά προτεραιότητα σε δραστηριότητες που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όπως ενδεικτικά σε διαλέξεις, συνέδρια, εκδηλώσεις κτλ.
• Επίσης, σε ειδικές περιπτώσεις αθλητών με ιδιαίτερες ανάγκες και επιδόσεις στον Αθλητισμό και τις σπουδές, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα χορηγεί είτε υποτροφία είτε ειδική έκπτωση ύψους 70% στα δίδακτρα.
Για την εφαρμογή της ανωτέρω εκπαιδευτικής προσφοράς, η οποία θα ξεκινήσει να ισχύει από το Σεπτέμβριο του 2019 και θα διαρκέσει για ολόκληρο το έτος φοίτησης, είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης μέλους από το Σύλλογο Σοφαδιτών Αθήνας.
Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε την 12/07/2019 από τον Πρόεδρο του Συλλόγου
και από τον διευθυντή επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κύριο Αντώνη Γλύκα, τον οποίο και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ βρίσκονται στην Αθήνα, επί της οδού Πατησίων 31 και όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να καλέσουν στο τηλ. του Συλλόγου (2103805666) ή στο τηλ. του Προέδρου ΠΑΣΠΑΛΑΡΗ Αθανασίου (6980506390).