Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σοφαδιτών Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σοφαδιτών Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σοφαδιτών Αθήνας στο κέντρο διασκέδασης «Οι Γεύσεις του Διογένη» στο Παλαιό Φάληρο, στον οποίο παρευρέθηκαν και διασκέδασαν πλήθος Σοφαδιτών καθώς και φίλοι του Συλλόγου.

 Για άλλη μια χρονιά μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, πολλοί εκ των οποίων νεαρής ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος, κος ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος, ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Στη συνέχεια βραβεύθηκε ο Διευθυντής του Ι.Ε.Κ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνιος ΓΛΥΚΑΣ για την πολύτιμη στήριξή του στο Σύλλογο μας και ειδικότερα για την προσφορά υποτροφιών σε όλους του σπουδαστές του Δήμου Σοφάδων.

Το χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ. κα ΣΚΟΝΔΡΑ Ασημίνα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» κ. ΚΟΥΤΡΑΣ Στέφανος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» κ. ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ Λάζαρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών κ. ΚΟΥΣΑΗΣ Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μουζακιωτών κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ολυμπία», ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων κ. ΓΚΑΝΤΗΣ Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καππαδοκικών Αθήνας κ. ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ Γεώργιος, η Πρόεδρος των απανταχού Πασχαλιωτών ΜΠΑΛΕΚΗ Βαΐα & η Πρόεδρος των Καρδιτσιωτών Καλλιθέας κα ΜΗΤΣΙΩΝΗ Κική.

Επίσης, χαιρετισμούς απέστειλαν: ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Κων/νος (παρευρέθηκε εκπρόσωπός του), ο Βουλευτής Ν. Καρδίτσας Ν.Δ. κ. ΚΩΤΣΟΣ Γεώργιος (παρευρέθηκε εκπρόσωπός του) και η Πρόεδρος του Συλλόγου Σοφαδιτών Μαγνησίας κ. ΤΣΕΡΓΑ-ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΡΓΑ Ελένη.

Η παρουσία και η στήριξη όλων των ανωτέρω μας βοηθά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε και αδημονούμε για ανάλογες στο μέλλον.